Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/6/4/rc-alico.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/6/4/rc-alico.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/6/4/rc-alico.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Turn the Magic on! - Rollerclub Alico

RC-Alico presenteert: Turn the Magic on!

De rijdsters van Rollerclub Alico nemen u mee naar het circus waar de clowns staan te popelen om hun kunsten te laten zien, de goochelaar klaar is om zijn trucs te tonen en de popcorn vers gebakken wordt! Na het schoonmaken van de baan is het tijd voor een ander soort “magie” wat alles te maken heeft met superkrachten. Maak kennis met catwomen en laat u verrassen door verschillende choreografieën uitgevoerd door rijdsters variërend in de leeftijd van 6 tot 35 jaar. De choreografieën in combinatie met prachtige kostuums ondersteunend door spectaculaire licht en geluid effecten maken deze show een waar spektakel voor een publiek van alle leeftijden.

Een voorstelling voor jong en oud die wordt opgevoerd in de Zuideinderparkhal op zaterdag 2 november om 19.00u en op zondag 3 november om 10.30 en 15.00u. Kaarten zijn te koop bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat in Schijndel. De kaarten zijn ook te bestellen via kaartverkoop@rc-alico.nl De prijzen van de entreekaartjes zijn in de voorverkoop voor kinderen t/m 12 jaar 7,50 Euro en voor volwassenen 10,00 Euro per stuk. Aan de dagkassa van de show kosten de kaartjes 8,50 Euro t/m 12 jaar en voor volwassenen 11,00 Euro.

Houd ook Instagram en onze Facebookpagina in de gaten!!

Tot 2 of 3 november!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *